De meest prominente voordelen van een klein administratie- en belastingadvieskantoor zijn maximale betrokkenheid en persoonlijk contact.

Maximale betrokkenheid

Met onze expertise en kennis ondersteunen we uw ondernemerschap. Samen met u streven wij ernaar de soliditeit van uw onderneming te vergroten en u zinvolle en betrouwbare adviezen te geven die u helpen om een tastbaar plan voor de toekomst van uw onderneming te realiseren. Een plan dat zich uitstrekt naar de middellange en lange termijn. Wij bieden u maximale betrokkenheid om u te voorzien van maatwerk-adviezen die u en uw onderneming verder helpen.

Persoonlijk contact

In 2003 vestigde Erwin van Daalen, eigenaar van VDW Administratie & Belastingadvies, zich als zelfstandig ondernemer. Erwin van Daalen heeft VDW Administratie & Belastingadvies uitgebouwd tot een modern kantoor waar klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

De synergie van ervaring en een frisse blik

VDW Administratie & Belastingadvies brengt met haar medewerkers een jarenlange ervaring, aangevuld met kennis, inzicht en een frisse visie op moderne dienstverlening. Digitale mogelijkheden zijn daar onderdeel van.

Een ervaren en betrokken team

De medewerkers van VDW Administratie & Belastingadvies zijn adequaat opgeleid voor hun taken. Bijscholing houdt hen actueel in de laatste fiscale, administratieve en financiƫle ontwikkelingen.